5 dolog, amit megkaphatsz a mellplasztikától

A mellplasztika egészségpénztár tagság terhére is igénybe vehető több klinikán, de akár részletfizetésre is lehetőséget kínálnak az intézmények. Ma már nem állhat az ár az útjába annak, hogy elérd a kívánt formát és méretet. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a mellplasztikától nem csak a konkrét méretváltozást vagy a feszesebb idomokat kaphatjuk meg, hanem ennél sokkal többet. Cikkünkben sorra vesszük azokat az előnyöket, melyeket a megfelelő szakember és klinika választásával magadénak tudhatsz. Tarts velünk, és tudd meg, miért döntenek évről-évre egyre többen a szépészeti beavatkozás mellett!

Testalkatodhoz passzoló mellméretek

A telt keblek a nőiesség szimbólumaként jelennek meg napjaink társadalmában. Annak kiválasztásáról azonban, hogy milyen és mekkora implantátum az ideális számodra, mindenképpen plasztikai sebészeddel történő konzultáció során kell döntened. Vannak olyan helyzetek, amikor a mellkas vagy az eredeti mellek nagysága nem teszi lehetővé, hogy a kívánt nagyságú implantátum kerüljön beültetésre. Ilyenkor egyébként a testalkathoz sem passzolnának a méretes keblek.

Arról is döntés születik majd, hogy csepp vagy kerek implantátumot szeretnél. Míg a csepp formájú a mellek természetes esését adja meg, addig a kerek implantátumok egyfajta volument és emeltséget kölcsönöznek. Egyéni igényeidet a szakember javaslataival célszerű egyeztetni, és ez alapján dönteni arról is, hogy az izom alá vagy fölé kerüljön az implantátum.

Maximális odafigyelés és szakértelem

A mellplasztikától a kívánt végeredményt akkor kaphatod meg, ha a megfelelő klinika és szakember mellett döntesz. Ma már előtte utána képek segítségével tájékozódhatsz arról, hogy milyen munkát végeznek egy-egy klinikán. Persze nem mindegy a szakmai rátermettség, ugyanis az orvos-beteg kapcsolatból a bizalom is nélkülözhetetlen. A szakember iránt érzett szimpátia sokat segíthet abban, hogy a beavatkozástól kevésbé tarts. A Mellplasztika Center Magazin szerint a legjobb klinikákon az ellátásra, a huszonnégy órás orvosi felügyeletre és a páciens egyéni igényeire is fokozott figyelmet fordítanak, ez pedig a regenerálódási időszak első napjaiban kiemelt jelentőséggel bír.

Magabiztosság az élet minden területén

Miért választják egyre többen a mellnagyobbításban, vagy mellfelvarrásban és az ezzel egyidejűleg történő implantátum beültetésben rejlő előnyöket? Nem csak trendnek számít a mellek „megcsináltatása”, hanem konkrétan a magabiztosság megteremtésében is szerepet kap az. Sportolásból adódóan kicsik a melleid? A várandósság után változtak meg a nem kívánt irányba? Nagyobb fogyás után lógni kezdtek? Számos olyan élethelyzet adódhat, amikor a keblek állapota, azok mérete megváltozik. Gyakran előfordul az is, hogy tulajdonképpen soha nem voltak olyanok, melyek elnyernék tetszésed. A mellplasztikának köszönhetően olyan magabiztosságra tehetsz szert, melynek előnyeit a magánéletben és a munkahelyi teljesítményben is megtapasztalhatod.

Visszakapott önbizalom

Egykor elégedett voltál kebleiddel? Kevés kellemetlenebb és fájóbb dolog létezik, mint amikor az idő múlása, vagy valamilyen életesemény következtében melleid már kicsit sem hasonlítanak régi mivoltukra. Ilyenkor kifejezetten hasznos lehet a mellplasztika kínálta lehetőségek mellett dönteni. Bár a kis mellekkel rendelkezők aligha tudják elképzelni, de ez a nagy keblek esetében is aktuális téma lehet. A méretes keblekkel rendelkezők ismerik az érme másik oldalát, s nem véletlen döntenek a mellkisebbítés mellett. A plasztikai beavatkozásnak köszönhetően visszakaphatod korábbi önbizalmad, melyet nőiességeddel együtt teljesebben meg tudsz majd élni.

Javuló életminőség

A mellplasztika Mellplasztika Magazin segítségével is igénybe vehető, ahol hasznos tanácsokat találsz, valamint ingyenes konzultációval és állandó akciókkal is várnak. Érdemes a felmerülő költségekre úgy tekinteni, mint a jövőre szóló befektetésre. Az elért végeredmény jelentősen képes javítani az életminőséget, ami tulajdonképpen boldogulásodat és közérzeted nagymértékben befolyásolja.

Mellplasztika Magazin

Cím: Budapest, Zrínyi u. 2a, 1051

Telefonszám: (06 1) 490 0206