Mennyibe kerül a vonzó dekoltázs? – Mellplasztika árak

Mennyibe kerül a mellplasztika? Mitől függ, hogy mennyit kell majd fizetnem?- ezekkel a kérdésekkel gyakran találják szembe magukat a klinikák információnyújtás során. Érdemes azonban tisztában lenni azzal, hogy konkrét összeg általában csak a személyes konzultáció után számolható. Ugyan irányadó árakkal számos weboldalon találkozhatunk, de a konkrét fizetendő összeg egyéni elvárásainktól és a klinika árképzésétől is függhet. Lássuk, mennyibe kerül a vonzó dekoltázs, és miért a legnépszerűbb plasztikai beavatkozás a mellplasztika!

 

Ingyenes vizsgálat és konzultáció?

Nem ritka, hogy a klinikák ingyenes első konzultációt kínálnak az érdeklődőknek. Ha ez nem is így történik, akkor gyakori, hogy ha a klinika mellett dönt végül, akkor levonásra kerül a fizetendő díjból a vizsgálati költség. A szakemberrel való első találkozás egyébként rendszerint kiemelt jelentőséggel bír azt illetően, hogy melyik klinikára esik végül a választás. Ebben a személyes szimpátia és a nélkülözhetetlen orvos-beteg között kialakuló bizalom játszik fontos szerepet.

 

Mennyibe kerül a mellplasztika mellnagyobbítás esetén?

A tapasztalatok azt mutatják, hogy még mindig a mellnagyobbítás a legnépszerűbb beavatkozás a nők körében. Az implantátummal történő mellnagyobbítás ára 850 ezer forinttól indulhat, és elérheti az egymillió forint feletti összeget is. Természetesen nem mindegy, melyik klinika mellett teszed le a voksod, hiszen eltérő, hogy rendelkezik-e saját műtővel az, felszámol-e plusz díjat az altatásért, vagy a műtét utáni tartózkodásért. A legtöbbek igyekeznek olyan helyszínt választani, ahol nem csak a szakemberek irányába tanúsított bizalom valósul meg, hanem a korrekt árajánlat is természetesnek számít.

 

Mellnagyobbítás mellfelvarrással? A költségek magasabbak lehetnek!

A megereszkedett mellek nem csak a várandósságon átesetteket vagy a hirtelen lefogyottakat érinthetik, hanem idővel a gravitáció is hatással van a keblek állapotára, főként a nagyobb méretekkel rendelkezők esetében. Ilyenkor a mellfelvarrás kínálhat megoldást, melyet sokszor mellnagyobbítással is kombinál a szakember a páciens által elérni kívántak függvényében. Az ilyenkor felmerülő kérdésre, miszerint mennyibe kerül a mellplasztika, rendszerint az a válasz, hogy némileg többe, mintha csak az implantátum beültetéséről lenne szó. Ennek oka, hogy maga a műtéti eljárás is tovább tart és plusz feladatokkal jár együtt.

 

A mellplasztika árak az életminőség tekintetében

A mellplasztika – legyen szó annak bármelyik formájáról is -, nem csak az aktuális pszichés állapotot befolyásolja. A tapasztalatok szerint a keblekkel való elégedettség nagymértékben hozzájárul az életminőség javulásához. Sokan kifejezetten pszichés gondokkal küzdenek a beavatkozást megelőzően, önbizalomhiány nehezíti meg mindennapjaikat vagy párkapcsolatuk alakulását. Ugyan automatikusan nem várható e helyzetek javulása a plasztikai műtéttől, de az érintettek jelentős magabiztosság-növekedést észlelnek a mellplasztikát követően.

mellplasztika árak

A mellplasztika árakra tehát tulajdonképpen érdemes úgy tekinteni, mint a jövőre szóló befektetésre. Egy jó szakember segítségével mind a forma, mind a méret tekintetében sikerül a kívántak kialakítása. A megereszkedett mellek problémáján túl sokan fordulnak plasztikai sebészhez akár mellkisebbítés témájában is. Igen, a túl nagy keblek is gondot jelenthetnek, az érintettek ezt pontosan tudják. A hát-és a vállfájdalom, a bőrproblémák mellett az öltözködési és sportolási nehézségek is összefüggésbe hozhatóak a nagy mellekkel.

 

A mellplasztika árak konkrét kiszámolása érdekében személyes konzultáció keretein belül javasolt érdeklődni, s tájékozódni a plasztikai sebészet kínálta lehetőségekről. Fedezd fel a modern orvostudomány kínálta előnyöket, és állítsd azokat jó közérzeted, magabiztosságod szolgálatába! Életminőséged is múlhat azon, mennyire vagy elégedett dekoltázsoddal akár a hétköznapokban, akár a hálószobában.